BNR met zakelijke blik op EK Voetbal

Ook op de radio zul je niet ontkomen aan het Europees Kampioenschap voetbal dat komende zaterdag begint. Er is bijna geen radiozender dat géén kaarten voor de EK-wedstrijden weggeeft en veel stations zullen in Zwitserland aanwezig zijn. De 'Coen & Sander Show' is bijvoorbeeld elke EK-dag live vanuit Bern te horen. Voor een heel andere kijk op het EK 2008 kun je terecht bij BNR Nieuwsradio.

Het Nederlands elftal vertrekt dinsdagmiddag met het vliegtuig naar Zwitserland en BNR Nieuwsradio rijdt er achteraan met een heuse EK-camper. Vanuit die camper zal BNR live radio maken vanuit Zwitserland. Uiteraard wordt het voetbal van Oranje en de andere deelnemers gevolgd, maar BNR geeft ook een andere kijk op het EK. Zo vliegt niet allleen het Nederlands elftal naar Zwitserland, maar zakenlieden nemen het vliegtuig naar het kampioenschap. Dat is één van de zaken waaraan BNR Nieuwsradio aandacht aan besteedt.

Nederland speelt alle drie de wedstrijden uit de voorronden in de Zwitserse hoofdstad Bern. Mocht Oranje verder komen in het kampioenschap, dan zal de gehele BNR EKaravaan het Nederlands elftal met de EK-camper volgen door de gastlanden Zwitserland en Oostenrijk.

Meer berichten over het EK:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:Hoe 3FM Oranje op het EK volgt
Lees ook:Nóg een EK-zender: EKFM
Lees ook:Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland
Lees ook:Ook Coen & Sander hebben eigen EK-lied
Lees ook:Cursus Nederlands voor Zwitsers in speelstad Bern

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>