Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers

Logo-Radio-10Radio 10 houdt de stijgende lijn in de luistercijfers vast. Het marktaandeel van Radio 10 is gestegen naar 4,9% in de periode januari-februari 2015, blijkt uit de vanochtend gepubliceerde luistercijfers van het NLO. In de vorige meting was het marktaandeel van Radio 10 nog 4,4% en in dezelfde periode vorig jaar 3,4%.

Wekelijks stemmen bijna 1,3 miljoen luisteraars af op het station met ‘de grootste hits aller tijden’. De nieuwe programmering van Radio 10 slaat aan zegt het radiostation in een persbericht. De nieuwe programma’s ‘Tim In de Morgen’ van Tim Klijn en ‘Somertijd’ van Rob van Someren zorgen voor een boost in het marktaandeel van Radio 10.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “We zijn heel trots dat onze nieuwe programmering nu al zo goed aanslaat bij luisteraars. Met Tim Klijn en zijn ‘feel good’-ochtendshow en met Rob van Someren die Nederland laat lachen in de avondspits. En daarnaast natuurlijk de hele dag genieten van de grootste hits aller tijden. Luisteraars zijn erg blij met Radio 10 en wij zijn heel blij dat luisteraars ons steeds meer ontdekken”.

Lees ook:Tim Klijn van 538 naar Radio 10
Lees ook:Radio 10 pakt flink veel meer marktaandeel
Lees ook:Nicolas Ruis naar Radio 10
Lees ook:Luistercijfers radio september-oktober 2008
Lees ook:Pianoconcert no. 5 van Beethoven op 1 in Top 1000

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers

 1. Björn

  Het is lekker luisteren naar Radio 10.
  Alleen, als Top40 liefhebber, vallen de Top40 uitzendingen op zondag tussen 16:00 – 19:00 uur nu wat tegen. Er worden wel hits gedraaid uit de lijst van toen, maar de noteringen en andere informatie ontbreken.

    /   Reply  / 
 2. Sven

  2de Paasdag en De Quilty Pleasures Top 110 is net gestart !!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>