‘Nieuwe programmering Radio Veronica slaat aan’

logo radio veronicaDe nieuwe programmering van Radio Veronica lijkt goed aan te slaan. Het marktaandeel (10+) van Radio Veronica staat nu op 4,2 procent. Dit is een stijging van 8 procent ten opzichte van de vorige meetperiode. Ook in de doelgroep 25-54 jaar is het marktaandeel van Radio Veronica gestegen van 4,9 naar 5,3. Dit blijkt uit de luistercijfers van de periode jan – feb’15, die NLO/GfK vandaag publiceerde.

Op 2 februari is Radio Veronica met de nieuwe programmering gestart. De zender heeft een nieuwe ochtendshow, biedt een grotere muziekvariatie en legendarische items zoals De Stemband zijn weer te horen. Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: ‘Wij zijn blij dat de eerste resultaten van de nieuwe programmering nu al zichtbaar lijken te zijn. Natuurlijk merken we aan de reacties van de luisteraars dat er een positieve vibe rond het station is. We zagen bijvoorbeeld tijdens het finalespel van De Stemband in februari, waar in een uur meer dan 51.000 telefoontjes binnenkwamen, ook al dat we op de goede weg zijn. Het is geweldig dat dit zich nu al in de cijfers doorvertaald. Het mag duidelijk zijn, dat ons voornemen is om deze stijgende lijn voort te zetten.

Lees ook:Luistercijfers mrt/apr: Weinig verschuivingen
Lees ook:Pakt Slam!FM marktaandeel af van Radio 538?
Lees ook:‘Marktaandeel Radio 10 kan stijgen naar 5,4 procent’
Lees ook:Top 2000 en kerstmuziek bepalen luistercijfers
Lees ook:Radio 2 met afstand grootste publieke stijger

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Nieuwe programmering Radio Veronica slaat aan’

  1. Björn

    Nu nog veel minder Rock en meer variatie Soul/R&B/Dance) en meer (oude)Top40 en de cijfers zullen verder stijgen.

      /   Reply  / 
  2. Gerard

    Waardeloos die nieuwe programmering. Er wordt al teveel 538 herrie gedraaid op de radio. Dit is voor mij de reden om vanaf 1 januari nooit meer naar veronica te luisteren. En Björn…zeikerds zoals jij verpesten de radio door allemaal hetzelfde geluid (dat jullie muziek noemen) te laten draaien. Loser…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>