Nieuwe Radioactive blogger gezocht

Na een tijdje met veel plezier voor Radioactive.blog geschreven te hebben, brengt tijdgebrek, door vele andere werkzaamheden, mij er toe om het stokje aan iemand anders over te geven. Misschien wel aan jou! Heb jij een passie voor radio en zie je het ook zitten om er over te schrijven? Reageer dan nu!

Jij bepaalt wat er wel en niet op je pagina te lezen is. Ook heb je een duidelijke mening en ben je niet bang om die kenbaar te maken. Op jouw (thema)blog creëer je een community van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw thema. Dagelijks/wekelijks plaats je een aantal berichten.

Blog Online is met blog.nl het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Elke blog staat onder redactie van een echte journalist. Momenteel draaien er 90 blogs, die 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken.

Blog.nl biedt:

 • Grote vrijheid over de redactionele invulling
 • Een uiterst gebruiksvriendelijk content-management-systeem
 • Veel exposure
 • Opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
 • Ondersteuning bij het bloggen
 • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v nieuwe blogger radioactive.blog.nl. Geef aan waar je passie voor radio uit blijkt. Voeg ook je CV toe waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

Lees ook:Word de nieuwe Radioactive blogger
Lees ook:Radioactive Blog zoekt radiogek(ke) v/m
Lees ook:Altijd al willen schrijven over je passie? Dit is je kans!
Lees ook:1 Jaar bloggen op Radioactive
Lees ook:Interview met Radioactive-blogger Jorn

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Radioactive blogger gezocht

 1. Feeeeetje

  Geldt dit nog? Ik heb mijn vriend getipt en die is zeer geïnteresseerd. Hij stuurt binnenkort een mailtje! :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>