Colofon / Contact / Tips

Ik ben Werner, radiodier in hart en nieren en verantwoordelijk voor Radioactive Blog. Deze blog gaat over radio in de breedste zin van het woord. Lokale omroepen, regionale omroepen, landelijke radio, buitenlandse radio, het komt allemaal aan bod. De blog wordt volgeschreven met nieuws, (audio)reportages en interviews met mensen uit de radiowereld.

Heb jij tips, op/aanmerkingen, of hoor je iets in de bekende wandelgangen dat hier thuishoort, laat het mij dan weten. Mail naar [email protected].

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Radioactive was een van de eerste, inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. In 2010 trekt het netwerk maandelijks zo’n 3 miljoen unieke bezoekers.

Adverteren?
Wilt je adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kun je een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931 of mail naar [email protected]. Kijk ook op http://blog.nl/top_advertenties.php.