Hoe 3FM Oranje op het EK volgt

Het Europees Kampioenschap voetbal 2008 is zaterdag officieel van start gegaan. Coen en Sander van 3FM zijn zondag al van start gegaan met de EK-uitzendingen van de 'Coen & Sander Show' vanuit Zwitserland. Het BNN-duo is niet de enige dat hun programma vanuit het gastland van het EK maakt, ook Rob Stenders is afgereisd naar speelstad Bern en Giel Beelen ontkomt ook niet aan de EK-gekte op Radio 3FM.

Giel Beelen

Giel Beelen is op zijn vaste tijdstip van 6:00 tot 9:00 uur 's morgens te horen op 3FM, maar hij maakt zijn programma gewoon vanuit de studio in Hilversum. De ochtendjock belt dagelijks met sportpresen-tator Jack van Gelder en in plaats van de 'GielMobiel' is het tijdens het kampioenschap Euro 2008 de 'Voetbalfoon' die dagelijks doorgegeven wordt, maar dan inderdaad aan een voetballer.

Rob Stenders

Tijdens de lunch is 'Stenders Eetvermaak' live vanuit Bern te horen. Presentator Rob Stenders heeft de 'Top 11-tal' en daarin zijn platen te horen die populair zijn bij de spelers van het Nederlands elftal. Ook zal Stenders zijn EK-lied weer dagelijks ten gehore brengen. Het EK-lied ververst zich elke dag, gebaseerd op de actualiteiten. En bij het lied kun je beter naar de humor luisteren dan naar de zangkwaliteiten van Stenders en zijn producers die meezingen.

Coen & Sander

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga brengen hun 'Coen & Sander Show' dagelijks vanuit speelstad Bern in Zwitserland en ze gaan zelfs door in het weekend van 14 en 15 juni. Het 3FM-duo gaat in de shows op zoek naar de lekkerste voetbalvrouw, de beste oranjegadget en ze gaan voetballen tegen het sterrenvoetbalteam van RTL. Oud-voetbal-scheidsrechter Jacques D'Ancona komt elke dag langs om de heren en de luisteraars een voetbalterm uit te leggen. Voor meer over de live middagshow vanuit Zwitserland, zie ook de speciale EK-site van de 'Coen & Sander Show'.

Nieuws

Tijdens het EK voetbal zendt 3FM dagelijks drie speciale edities uit van de '3FM EK Headlines'. De bulletins met het laatste EK-nieuws zijn te horen om 7:30, 13:30 en 16:30 uur.

Zie ook:
- BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
- Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland

Meer EK Voetbal 2008:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Lees ook:Update: BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
Lees ook:BNR met zakelijke blik op EK Voetbal
Lees ook:Ook Coen & Sander hebben eigen EK-lied
Lees ook:Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland
Lees ook:Nederland – Rusland: 1-3 | Coen & Sander kunnen inpakken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>