Rubriek: Sublime FM

Ferry Maat moet stoppen met de Soulshow

Iedere donderdagavond tussen 22:00 en 23:00 maakte Ferry Maat tot nu toe zijn programma De Soulshow. Dit populaire radioprogramma op Sublime FM trekt iedere week veel luisteraars naar de zender. Vanavond heeft Maat onverwachts bekend gemaakt dat de radiozender stopt met zijn special tussen 22:00 – 23:00.

Lees verder...

Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal

We vertelden je een paar weken geleden al dat de studio van Sublime FM de komende twee maanden op Utrecht Centraal te vinden is. Om bezoekers te trekken naar deze  locatiestudio komen er regelmatig bekende gasten langs. Bas Westerweel met zijn programma ‘Morning Mr. Radio’ mocht vanochtend bijvoorbeeld de beroemde schrijver David Baldacci interviewen, dit onder

Lees verder...

Commerciële radiostations gaan dit jaar nog digitaal

Vooruitgang bij de commerciële radiozenders: 538, Q-music, Sky Radio, SLAM!FM, Radio Veronica, 100% NL, Sublime FM en BNR Nieuwsradio hebben gisteren een overeenkomst getekend met Broadcast Partners om per 1 september 2013 volledig digitaal te gaan uitzenden in Nederland.

Lees verder...

Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS

We kenden al het glazen huis van 3FM, en nu heeft Sublime FM in april en mei een glazen studio op wel een heel bijzondere locatie. Sublime FM gaat namelijk live uitzenden vanuit de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal. Dit alles ter promotie van de nieuwe naam van de zender. November vorig jaar is Arrow

Lees verder...

Eerste ochtendshow Sublime verplaatst naar volgende week

Vanaf volgende week start voor het eerst op Sublime FM een ochtendshow. Bas Westerweel presenteert dan iedere dag ‘Morning Mr. Radio’. Hij neemt afscheid van zijn nachtrust en begint om 7.00 met de ochtendshow. Eerder was het plan van Sublime FM om 4 februari te beginnen met de ochtendshow.

Lees verder...