Veronica verbetert dekking in Twente

Radio VeronicaDankzij aanpassingen bij de zendmast in Losser is de dekking van Radio Veronica in Twente aanzienlijk verbeterd met een verdrievoudiging van het bereik. Hierdoor kunnen de liefhebbers van Radio Veronica in die omgeving via 103.1FM ongestoord luisteren naar het radiostation.

Vooral in Almelo, Hengelo en Enschede is de aanpassing duidelijk te horen. Naast de sterk verbeterde FM-frequentie 103.1 FM is Radio Veronica in heel Twente ook via de kabel te beluisteren op 88.4 FM.

Ab Trik, CEO Radio Veronica: "Uiteraard zijn we erg blij dat de dekking van Radio Veronica verder geoptimaliseerd is, zodat iedereen in Almelo, Hengelo, Enschede en omgeving ongestoord naar het station kan luisteren via de frequentie 103.1 FM. Ook in de auto op de A1 in die omgeving is het station met 80's & 90's hits nu keihard te ontvangen. Dat maakt het autorijden natuurlijk stukken leuker!"

Zie ook over Radio Veronica:
- Veronica The Party met foute jaren negentig acts
- Legendarische Soulshow stopt

Lees ook:Q-music verbetert ontvangst in Oost-Nederland
Lees ook:Negen dagen lang studentenradio in de Enschedese ether
Lees ook:Eigen radiozender voor UT tijdens introductieperiode
Lees ook:Sky Radio in actie na klachten van luisteraars
Lees ook:Het schaatsseizoen begint met Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica verbetert dekking in Twente

  1. Wim

    De dekking op 103.1 is goed te noemen maar nabij Almelo en Wierden is het ontvangst dramatisch slecht, dit geld ook voor
    noord twente (nijverdal-Raalte- Rijssen geen goed ontvangst!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>