Ook Coen & Sander hebben eigen EK-lied

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga maken hun radioshow momenteel vanuit Bern in Zwitserland om zo het Nederlands elftal goed te kunnen volgen op het EK Voetbal. Het presentatieduo heeft voor hun 'Coen & Sander Show' ook een eigen EK-lied. Het is vrolijke en opgewekte feestmuziek en met de lekkere Gooische -rrrrr- lijkt wel een liedje van Kinderen Voor Kinderen.

De twee radio-dj's van 3FM zullen in eerste instantie van 8 tot en met 18 juni in Zwitserland verblijven en elke dag hun radioshow maken. Mocht Nederland verder komen op het EK, dan kunnen Coen en Sander hun ticket voor Euro 2008 wellicht nog verlengen. Voorlopig zitten ze goed in Bern, want met de 3-0 overwinning op Italië afgelopen maandag staat Nederland bovenaan in Groep C.

Hieronder is het feestelijke EK-lied van de 'Coen & Sander Show' te beluisteren:

Bron: ek.bnn.nl 

Niet alleen Coen en Sander hebben een EK-lied, ook hun 3FM-collega Rob Stenders heeft er één maar met het verschil dat zijn lied elke dag verandert. Het EK-lied dat bij 'Stenders Eetvermaak' te horen is, speelt elke dag in de op de actualiteit.

Het commentaar van Jack van Gelder op de wedstrijden van Oranje dat op Radio 1 te horen is, wordt ook te pas en te onpas door dj's gebruikt om er een liedje van te maken. Giel Beelen, Rob Stenders, Edwin Evers en Ruud de Wild brachten in hun programma allemaal een compilatie van Jack's commentaar, verwerkt in een bestaand nummer.

Meer EK 2008:
> Radioactive.blog.nl/ek-voetbal

Zie ook:
- Hoe 3FM Oranje op het EK volgt
- BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
- Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland
- Commentaar Jack van Gelder bij EK blijft geniaal!

Lees ook:Hoe 3FM Oranje op het EK volgt
Lees ook:Coen & Sander elke EK-dag vanuit Zwitserland
Lees ook:Nederland – Rusland: 1-3 | Coen & Sander kunnen inpakken
Lees ook:Update: BNN met Coen & Sander vanaf EK 2008
Lees ook:Commentaar Jack van Gelder bij EK blijft geniaal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>