Dimitris Kops volgt Michael Blijleven op bij Slam FM

Dimitris Kops is vanaf aanstaande maandag elke werkdag tussen 12.00 en 16.00 uur te horen op Slam FM. Hij neemt het programma over van Michael Blijleven. Michael hoor je vanaf volgende week in de avond van Radio Veronica. Op dit moment is Dimitris Kops nog in het weekend te horen op Slam FM.

Dimitris is nu een jaar te horen op Slam FM. Eerder hoorde je hem in de nacht op Q-music. Ook was hij producer bij Radio Veronica. Of zijn nieuwe programma op Slam FM gevolgen heeft voor zijn uren op Wild FM Hitradio is nog niet duidelijk. Je hoort deze drukke radioman nu nog elke avond tussen 19:00 en 21:00 uur op Wild FM.

Lees ook:Dimitris Kops van Q-music naar SLAM!FM
Lees ook:Michael Blijleven doet ochtendshow SLAM!FM
Lees ook:Michael Blijleven van Decibel naar SLAM!FM
Lees ook:Michael Blijleven van Slam FM naar Radio Veronica
Lees ook:Huh? Starttijd ‘The Beat Goes On’ om 12:30 uur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>