Stemmen voor Zwarte Lijst van start

De Zwarte LijstDe NPO Radio 6 dj’s brachten vandaag in de studio gezamenlijk als eerste hun stem uit voor de meest soul- en jazzvolle lijst van Nederland: De Zwarte Lijst. Van jazz, funk, disco, latin, reggae tot de diepste soul, het staat er allemaal in. Je mag vanaf vanaf vandaag jouw favoriete platen met een zwarte ziel uitkiezen en in een online playlist zetten om zo te helpen om de Zwarte Lijst samen te stellen.

Vanaf 20 maart 07.00 uur hoor je op NPO Radio 6 een week lang de allerbeste zwarte muziek ooit gemaakt. Op 28 maart, net na het draaien van de absolute nummer 1, sluit de publieke soul en jazz zender vanaf 20.00 uur de Zwarte Lijst week af met een dampende after party in Hotel Arena in Amsterdam. Zondag 29 maart staat in het teken van The Day After: de mooiste platen en verhalen uit de Zwarte Lijst hoor je van 10:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 6.

Lees ook:De Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen voor de tweede editie van ‘De Zwarte Lijst’ op Radio 6
Lees ook:Sylvana Simons opent stemperiode de Zwarte Lijst op Radio 6
Lees ook:Stemmen ‘De Zwarte Lijst’ maandag van start
Lees ook:Uitzending DWDD zorgt voor crash website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>