Radio 538 fier bovenaan in nieuwe luistercijfers

radio538 2De nieuwe luistercijfers zijn vandaag bekendgemaakt. De meting gaat over de periode januari – februari 2015. Radio 538 staat met 12,0% marktaandeel op nummer 1 in alle belangrijke doelgroepen. Een maand geleden had 538 een marktaandeel van 10.8%. Sky Radio staat nu weer op een tweede plek met 9.6%, dit was afgelopen maand 10,5%. Op de derde plaats staat nu Radio 2 met 9.1%, dit was in de vorige periode 13,3%. Op de vierde plaats staat 3FM met 9.0%, dit was afgelopen maand 10,0%. Het complete overzicht van de luistercijfers vind je hier.

Lees ook:Radio 2 bovenaan in luistercijfers
Lees ook:Hoogste marktaandeel ooit voor Q-music
Lees ook:Radio 2 bovenaan in nieuwste luistercijfers
Lees ook:Luistercijfers radio mei – juni 2010: 3FM tweede zender
Lees ook:Radio 538 onbetwiste nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>