Ruud de Wild na 1 september niet meer te horen op 538

ruud de wildVandaag stond er een interview in het AD met 538-directeur Jacqueline Smit. De CEO van Radio 538 doet onder meer uitspraken over de toekomst van Ruud de Wild. Ruud de Wild zijn middagshow wordt  overgenomen door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Vanaf 1 september is er geen ruimte meer voor Ruud de Wild volgens Smit: “Zijn contract wordt niet verlengd. Of hij naar een andere zender wil, weet ik niet. Ruud is zich aan het beraden op zijn toekomst. Een ding is zeker: op dit station zullen we hem niet meer horen.”

Reden is de belangrijke doelgroep 20 tot 34 jaar, waar 538 nu het derde station is na 3FM en Q-music.“Daarom komen Coen en Sander na de zomer naar Radio 538. Met hen hopen we die noot te kraken”, aldus Smit in het AD.

Het hele interview, over onder andere de toevallige ontmoeting met Coen en Sander en de frisheid van Edwin Evers lees je hier.

Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538
Lees ook:Gaan Coen en Sander naar 538?
Lees ook:Bevestigd: Ruud de Wild weg bij Radio 538
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>