Rick Romijn doet boekje open over Robert Jensen

Michel Schnater)"De ellende begon toen Jensen de baas over de programma’s werd. Hij vond alles ruk, flikkerde iedereen eruit." Stevige taal van Rick Romijn in TV Weekeinde, de weekendbijlage van De Telegraaf, over de tijd dat Robert Jensen programmaleider werd bij Hitradio Veronica – later Veronica FM en Yorin FM. De krant volgde hem en collega-sidekick Niels van Baarlen een dag lang, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, voor een fotoreportage.

"Zelfs Evers kon geen goed meer doen", vervolgt Romijn. Inderdaad zijn de verhalen bekend over een dj-vergadering, waarbij Evers werd gevraagd om toch maar geen typetjes meer te doen, omdat die volgens Jensen niet leuk waren. Terwijl Evers daar juist naam mee zou maken. "Ik mocht vooral koffie halen, Jensens eigen Jan Paparazzi zijn."

20 gulden

Hij stapte dus op, zodra hij kon: "Evers kreeg een aanbieding van de KRO en ik kon mee, met 20 gulden loonsverhoging." Toen bleek dat Evers en zijn team op 3FM veel meer luisteraars hadden dan Jensen, die zichzelf op Veronica FM in de ochtend had geprogrammeerd, tegenover Evers Staat Op. "Dat waren geen vervelende momenten", aldus Romijn.

Tegenwoordig verdient hij goed als sidekick, producer en muzieksamensteller van Edwin Evers. Maar er was een tijd dat hij bij Holland FM 25 gulden kreeg voor een programma van drie uur: "Dramatisch, maar wél landelijk." Bij Evers Staat Op wil hij niet zélf de ster zijn: "Jeroen van Inkel heeft ooit gezegd ‘Een sidekick hangt zodra hij de studio binnenkomt z’n ego aan de kapstok’ en Jeroen heeft gelijk."

Michel Schnater)
Rick Romijn (rechts) en Niels van Baarlen werden een dag lang gevolgd door TV Weekeinde van De Telegraaf (Foto: Michel Schnater)________________________________________________________________

Lees ook:Edwin Evers nog 3 jaar bij 538
Lees ook:[Audio] Gordon staat op voor ochtendshow Evers
Lees ook:Evers Staat Op eenmalig in HMH met awardshow
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Programmering 538 voor War Child bekend gemaakt

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Rick Romijn doet boekje open over Robert Jensen

 1. Kees

  En wat is die windbuil van een Rick Romijn nu? Inderdaad: hahahahahahahahahaha!!! De lachzak van Edwin Evers. Alleen die foto al waar die lutsers plichtmatig aan het lachen zijn om een opmerking van goeroe Evers. Oh, wat een lol!

    /   Reply  / 
 2. insider

  Over Robert Jensen heeft de man, wat je er verder ook van vindt, wel gelijk hoor. De heer Kjaerby is echt de meest vreselijke dictator die in het Gooi rondloopt, kan ik je verzekeren. Vraag maar aan ex-dj’s van Yorin FM (ken er een aantal persoonlijk van).

    /   Reply  / 
 3. Bert

  Robert Jensen sucks. Jan 4 president. Ik vind juist Jan altijd mooi praten maar die word dan de mond weer gesnoerd! Beetje jammer meneer Jensen zonder humor.

    /   Reply  / 
 4. Marc v/d Ende

  Wie is die Jensen??? Echt een nagemaakte…!!
  Het zijn toppers die Rick en Niels….

    /   Reply  / 
 5. cristel

  HOE ZIELIG
  Ondertussen wordt jensen een media Icoon genoemd , heeft nog altijd zijn eigen show
  Is multimuljonair enz enz

  en rick ??? waar ben jij gebeleven
  eikel

  JENSEN YOU ROCK !!!!!

    /   Reply  / 
 6. cristel

  HOE ZIELIG
  Ondertussen wordt jensen een media Icoon genoemd , heeft nog altijd zijn eigen show
  Is multimuljonair enz enz

  en rick ??? waar ben jij gebeleven
  eikel

  JENSEN YOU ROCK !!!!!

    /   Reply  / 
 7. Bas

  hoer cristel hoer.pijp je vader

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>