Rubriek: Wild FM

Luister naar eerste uur Wild FM

Het commerciële regionale radiostation Wild FM bestaat sinds afgelopen vrijdag tien jaar. Dat gaat in februari gevierd worden met een groot ‘Birthday Bash’ feest in Amsterdam, waar ongetwijfeld ook luisteraars welkom zijn. De zender is voor de gelegenheid het archief ingedoken en heeft het allereerste uur, inclusief ruis, online gezet op Soundcloud. Check het fragment.

Lees verder...

Wild!FM komt definitief terug

Vorige maand werd al duidelijk dat er waarschijnlijk een doorstart komt van Wild!FM. Vandaag is bekend geworden dat dit nu definitief het geval is. Het station is overgenomen door een vastgoedondernemer. Met deze overname gaat er wel het één en ander veranderen bij het station.

Lees verder...

“Wild FM maakt doorstart”

Een tijdje geleden is Wild FM failliet verklaard, maar volgens de curator zijn er “goede vooruitzichten” op een doorstart. Welke partij Wild gaat overnemen is nog niet bekend en het kan nog wel een maand duren voordat dat duidelijk wordt.

Lees verder...

Wild FM failliet

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanochtend is het faillissement van WildFM Hitradio aangevraagd. De regionale zender voor Noord-Holland wankelde financieel al een tijdje, meldt de Telegraaf op haar website. WildFM heeft het faillisement zelf aangevraagd, dat wordt bevestigd door de rechtbank van Amsterdam.

Lees verder...