Waterstad FM Hits vervangt Waterstad FM in Groningen en Drenthe

Waterstad-FM-Hits-300x75Groningen en Drenthe zijn een nieuwe zender rijker, Waterstad FM Hits vervangt vanaf dit weekend Waterstad FM op de etherfrequentie 104.4 FM en op de lokale kabelfrequentie 92.8 FM. Het is de volgende stap in de nieuwe zenderindeling van Beheer Regionale Radio, het bedrijf wat de 3 radiozenders van NDC in mei 2013 kocht.

Waterstad FM Hits is een spin-off van het originele Waterstad FM met louter hitmuziek uit de nineties, zeroes en de hits van nu. Vooralsnog is het station non-stop. Vanaf morgen gaat RadioNL, ook eigendom van Beheer Regionale Radio, ook op de schop. Sinds de overname is al bekend dat de nieuwe eigenaar de zenders wil herinrichten, wat er nog meer gaat veranderen komende tijd is nog niet bekend.

Het originele Waterstad FM blijft wel te beluisteren in Friesland via de etherfrequenties 93.2 FM en 101.8 FM.

Lees ook:Waterstad FM overgenomen door mediagroep NDC
Lees ook:SimoneFM neemt frequenties RadioNL in gebruik
Lees ook:RadioNL wordt grotendeels non-stop
Lees ook:Poll: Hoe moet de regionale commerciƫle radio op de schop?
Lees ook:RTV Noord ziet opeens bedreiging in Waterstad FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>