Poll: Hoe moet de regionale commerciële radio op de schop?

PollHet regionale radiolandschap staat al een flinke tijd onder druk. Zo moest Radio Decibel haar landelijke distributie via de kabel een aantal jaar geleden stopzetten en zijn recent RadioNL en Waterstad FM in het noorden van Nederland flink op de schop gegaan. Daarnaast zijn er een aantal zenders gestopt in de afgelopen jaren. Reden genoeg om na te denken over een vernieuwing van het radiolandschap. Wat zou er volgens jou moeten gebeuren zodat de regionale radio ook de komende jaren kan blijven uitzenden?Zouden de regels versoepeld moeten worden of zouden de kavels vrij moeten komen voor nieuwe landelijke zenders? RadioActive is benieuwd naar je mening!

Je vindt de poll aan de rechterkant van de site. Mocht geen van de antwoorden jouw mening vormen, dan kun je altijd een reactie plaatsen onder dit bericht.

Lees ook:OLON wil digitale doorgifte lokale omroepen
Lees ook:Erik de Zwart: “Helft van de publieke radiozenders kan weg”
Lees ook:Ab Trik nieuwe voorzitter van Vereniging van Commerciële Radio
Lees ook:Voorbereidingen gestart voor veiling kavels A7, B08 en C08 in april
Lees ook:Pleidooi voor regionale omroep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>