SimoneFM neemt frequenties RadioNL in gebruik

Nadat afgelopen week al bekend werd dat er een aantal wijzigingen komen bij Waterstad FM en RadioNL, wordt langzaamaan duidelijk welke wijzigingen dit zijn. Aan het begin van deze week werd bekend dat Nico Silvius, de nieuwe eigenaar van de twee radiozenders, twee frequenties van RadioNL verkoopt aan SimoneFM.

Het gaat om de frequenties 96.0 FM in Stadskanaal en 103.6 FM in Appingedam, 2 gebieden waar SimoneFM wel te ontvangen was, maar meer dan matig. Daarom was dit een mooie kans om de popzender voor Groningen dan ook in de hele provincie Groningen te laten ontvangen.

Sinds afgelopen zondag liep er al een bericht mee dat luisteraars moeten overschakelen op de andere frequentie van RadioNL in de regio.

Lees ook:Freez FM terug in Noord-Nederland op frequenties Arrow Classic Rock Noord
Lees ook:Mogelijke vermelding RADIONL in Guiness Book
Lees ook:Peter Beense ontvangt RADIONL MPF Award
Lees ook:Wijzigingen bij Waterstad FM en RadioNL
Lees ook:100% NL in heel Nederland op de kabel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>