Guus Meeuwis de werkvloer op

Het faillissement van The Entertainment Group, waar Marco Borsato aandeelhouder van is, heeft heel wat artiesten gedupeerd. Iemand die bij het bedrijf onder contract staat is Guus Meeuwis en hij kan naar alle waarschijnlijkheid fluiten naar een deel van zijn inkomsten. En dus kan de vrolijke Brabander wel weer aan het werk om zijn financiën op orde te houden. Daarvoor gaat Meeuwis in oktober de werkvloer op; hij verzorgt namelijk een optreden tijdens een showcase van Sky Radio. Verschil me vorige showcases is dat meerdere bedrijven kans maken op een optreden van Guus.


Deze week maken Sky Radio-luisteraars kans om met hun hele afdeling naar een exclusief en intiem optreden van Guus Meeuwis te gaan. Deze keer maken niet één, maar meerdere bedrijven of afdelingen kans om dit miniconcert bij te wonen. Op 9 oktober 2009 zorgt Guus met zijn band voor een feest tijdens de ‘Showcase@work’ op een geheime locatie.

Om kans te maken op deze Showcase@work moeten bedrijven of afdelingen zich aanmelden op Skyradio.nl en de radio op Sky Radio 101 FM laten staan. Het Sky Radio-luistercontroleteam scheurt door heel Nederland en controleert bij willekeurige deelnemers of de radio ook écht op die zender afgestemd staat. Alleen dan wordt er kans gemaakt om deze exclusieve prijs te winnen.

Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio
Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Showcase@work met Krezip
Lees ook:VanVelzen op de kantoorvloer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>