Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen

Sky Radio 101 FM kwam vorig met iets nieuws: de ‘Showcase@work’. Het principe is simpel, eens in de zoveel tijd kunnen bedrijven een optreden op de werkvloer winnen van een Nederlandse artiest. Na optredens met Krezip en Jeroen van der Boom komt Sky Radio ook dit jaar met een nieuwe editie van de ‘Showcase@work.’ De komende week kan een bedrijf in Nederland een speciaal akoestisch concert van zanger VanVelzen winnen. Belangrijke voorwaarde om kans te maken is dat de radio in het bedrijf afgestemd staat op Sky Radio.


Om de ‘Showcase@work’ van VanVelzen te kunnen winnen, moeten luisteraars zichzelf en het bedrijf waar zij werken opgeven via Skyradio.nl. Een speciaal Sky Luistercontroleteam rijdt door het land om steekproefsgewijs te controleren of bij de bedrijven de radio staat afgestemd op 101 FM. Alleen dan maakt het bedrijf kans op het optreden op de werkvloer. 

Opgeven kan vanaf maandag 1 tot en met zondag 7 juni 2009. Op dinsdag 9 juni wordt bekend gemaakt welk bedrijf getrakteerd wordt op een spetterend concert van VanVelzen.

Lees ook:VanVelzen op de kantoorvloer
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op
Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Showcase@work met Krezip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>