VanVelzen op de kantoorvloer

Hij is anderhalve meter kort, maar de afgelopen jaren enorm groot geworden in Nederland: zanger Roel van Velzen. Sinds zijn debuut in 2006 met de single ‘Baby Get Higher’ is hij overstelpt met prijzen (voor nieuw talent); de Schaal van Rigter, een 3FM Award, een TMF Award en zelfs een gouden plaat voor zijn eerste album. De muziek van VanVelzen is ook veelvuldig op Sky Radio te horen en daarmee schallen de liedjes ook uit de speakers op veel kantoren. Binnenkort kan dat nog veel echter gaan klinken, want VanVelzen komt een speciaal optreden verzorgen bij een bedrijf in Nederland.


Waar VanVelzen precies gaat optreden is nog niet duidelijk, want mensen kunnen het bedrijf waar ze voor werken opgeven voor de speciale Showcase van Sky Radio. Het feel good radiostation is vorig jaar begonnen met de zogenaamde ‘Showcase@work’ en zorgde ervoor dat Jeroen van der Boom en Krezip al eens een middagje een kantoorbaan hadden.

Dit keer mag VanVelzen een heel bedrijf verrassen met een optreden. Om de ‘Showcase@work’ met VanVelzen te winnen, moeten luisteraars zichzelf en het bedrijf waar zij werken opgeven via Skyradio.nl. Een speciaal Sky Luistercontroleteam rijdt door het land om steekproefsgewijs te controleren of bij de bedrijven de radio staat afgestemd op 101 FM. Alleen dan maakt het bedrijf kans op het optreden op de werkvloer. 

Opgeven kan nog tot en met zondag 7 juni 2009. Vervolgens wordt dinsdag bekend gemaakt welk bedrijf getrakteerd wordt op een spetterend concert van VanVelzen.

Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op
Lees ook:Showcase@work met Krezip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>