Showcase@work met Krezip

Showcase KrezipWaar luisteren mensen het langst naar de radio? Dat is niet in de auto naar of van het werk, maar juist op het werk. En daar lijkt Sky Radio op in te spelen met de nieuwste actie van het non-stop radiostation. Maandag start Sky Radio namelijk met een actie waarbij bedrijven een compleet verzorgde showcase van een bekende artiest kunnen winnen. De actie richt zich duidelijk alleen op bedrijven.

Het zijn namelijk bedrijven die zich de komende twee weken kunnen aanmelden en kans maken op de showcase. Het eerste optreden tijdens de Showcase@work zal door de Nederlandse band Krezip worden verzorgd. Voorwaarde is wel dat uit de radio de muziek van Sky Radio klinkt. Doordat het station geen dj's heeft die dat met één live telefoongesprek kunnen checken, stuurt Sky Radio een speciaal luistercontroleteam op pad dat komt luisteren of de radio daad-werkelijk afgestemd staat op Sky.

Op maandag 2 juni 2008 wordt uit twintig dagwinnaars uiteindelijk één bedrijf getrokken die de showcase wint. Sky Radio wil elke twee maanden een Showcase@work weggeven met iedere keer een andere bekende Sky Radio-artiest. De kick-off zal gedaan worden door Krezip.

Sky Radio is volgens eigen zeggen hét station voor op het werk. Het is daarmee duidelijk dat de zender zich overdag (meer) op de werkende luisteraar richt. Op die momenten luistert men het langst en dat heeft invloed op het luisteraandeel dat we elke maand terug zien bij de luistercijfers. Wel opvallend dat een zender die zich op de markt van muzikale arbeidsvitaminen richt, de diversiteit in muziek eerder dit jaar beperkt heeft door de muziekgarantie af te schaffen.

Zie ook:
- Sky Radio gooit erfenis RTL FM over boord
- Zoektocht 'Baby van het Jaar' bij Sky Radio
- Voor € 10.000,- shoppen in de PC

Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op
Lees ook:VanVelzen op de kantoorvloer

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Showcase@work met Krezip

  1. Pingback: Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>