Diergaarde Blijdorp wint showcase Sky Radio

In de serie Sky Radio Showcase@work heeft Roel VanVelzen afgelopen donderdag een optreden gegeven voor de medewerkers van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De Diergaarde had deze compleet verzorgde showcase voor haar dolenthousiaste werknemers gewonnen bij een actie op Sky Radio. Spontaan besloot de dierentuin om als dank een kortgeleden geboren baby zebra te vernoemen naar Roel.

Sky Radio laat regelmatig bekende artiesten optreden bij bedrijven. De dierentuin won het optreden van Roel VanVelzen naar aanleiding van een recente actie in het kader van de Sky Radio Showcase@work op de website van het station. Priscilla Lukus, medewerkster van de botanische tuin, wilde haar collega’s wel eens verrassen en had haar bedrijf aangemeld. In de ‘Oewanja Lodge’ op Blijdorp werd het een intiem feestje waar zij met haar enthousiaste collega’s van Blijdorp volledig uit hun dak gingen op hits als ‘Baby Get Higher’, ‘Burn’ en de nieuwste single ‘The Other Side Of Me’ van Roel VanVelzen.

Verrassing

De zanger was zeer verrast en vond het een hele grote eer dat er een baby zebra naar hem werd vernoemd. Roel VanVelzen: “Ik vind het echt te gek! Deze baby zebra gaat vanaf nu door het leven als Roel de zebra. Ik heb hem al hooi gegeven en we gaan zeker vrienden worden!

Sky Radio Showcase@work

Sky Radio presenteerde al eerder Showcases@work met onder andere Krezip en Jeroen van der Boom. Na VanVelzen kunnen luisteraars van Sky Radio op dit moment kans maken op een nieuwe Showcase@Work met Guus Meeuwis.

Zie ook:
-
Guus Meeuwis de werkvloer op

Lees ook:VanVelzen op de kantoorvloer
Lees ook:Guus Meeuwis de werkvloer op
Lees ook:Sky Radio presenteert de ‘Showcase@work’ met VanVelzen
Lees ook:Intiem concert Jeroen van der Boom op de werkvloer
Lees ook:Guus Meeuwis Dag op 100% NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>