Rock 500 de hele week op Arrow Classic Rock

Rock 500 op Arrow Classis RockMaandag is op Arrow Classic Rock de 'Rock 500' gestart met daarin de vijfhonderd favoriete rockplaten van luisteraars. De Rock 500 betekent niet alleen muziek, maar ook (rock)gasten in de Arrow-studio die hun favoriete platen met de luisteraars delen én een vette Amerikaanse auto als hoofdprijs bij 'Arrow's Rockin' Rattlesnake'.

De vaste Arrow-presentatoren ontvangen elke dag gasten in de studio. Op de eerste dag van de Rock 500 zijn dat Francis Rossi van Status Quo en Spike van Direct. Later deze week zijn te gast Rob Trommelen (Mojo), Henk Westbroek, Adje Vandenberg, Maurits Westerik (GEM), Henk Schiffmacher en Huub van der Lubbe.

Camaro V8

Tijdens de Rock 500 in Rocktober geeft Arrow een Chevrolet Camaro V8 uit 1979 weg. Deze Amerikaanse wagen is te winnen door mee te spelen met 'Arrow's Rockin' Rattlesnake'.

Dat houdt in dat er eerst de kop van de slang te horen is, daarna een aantal platen en later de staart van de 'rattlesnake'. Luisteraars moeten het aantal platen dat tussen de kop en de staart van de slang zit sms'en naar Arrow Classic Rock. Daardoor dingen luisteraars mee naar de dagprijzen én naar die Arrow Camaro. De zwarte Camaro heeft een Amerikaanse vlag onder de motorkap geschilderd en in de leren bekleding staat 'Arrow Classic Rock' genaaid. Check ook de foto's van deze Chevy.

Lijst

De Rock 500 startte maandagochtend met 'Desire' van U2, op nummer 500 uiteraard. De eerste dag wordt besloten met nummer 383 waar Pink Floyd staat met 'Hey You'. Alle platen van Rock 500 zijn mee te lezen op de site van Arrow (linkje). De rocklijst is nog te horen tot en met vrijdag 10 oktober 2008.

Zie ook:
- Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock

Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:Oktober is Rocktober bij Arrow Classic Rock
Lees ook:Rocktober is begonnen
Lees ook:Rock-chick Manuela Kemp gaat trouwen
Lees ook:‘Arrow Classic Rock 100′ met Pasen op de radio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rock 500 de hele week op Arrow Classic Rock

  1. powerpats

    zou er ook een mogelijkheid zijn om het allemaal weer terugteluisteren ? heb het vandaag helaas moeten missen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>