Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock

Arrow Classic RockOktober is Rocktober bij Arrow Classic Rock. Dat zijn we inmiddels wel gewend van het rockstation. Zo ook dit jaar! Wat Arrow dit jaar allemaal gaat doen tijdens de rock-maand, houdt men in Den Haag nog even geheim, maar dat de Rock 500 het pronkstuk van Rocktober is, dat mag duidelijk zijn!

Arrow Rock 500

Dit jaar is de 'Arrow Rock 500' te horen van maandag 6 tot en met vrijdag 10 oktober 2008. Vijf dagen lang de allergrootste platen uit de rockgeschiedenis, gekozen door de luisteraars van Arrow Classic Rock. En het mooie van deze lijst is, dat de stemmers niet worden gedwongen om te kiezen uit een gelimiteerd aantal voorgeselecteerde platen.

Dat is vrij uniek voor een top-lijstje! Zelfs de Top 2000 waarvan Radio 2 roept dat het 'de lijst der lijsten' is, werkt met een voorselectie. Luisteraars van Arrow hebben voor de Rock 500 dus écht alle keus!

Samenstellen

Platen doorgeven voor de 'Arrow Rock 500' kan via het formulier op deze site. Door je medewerking te verlenen aan het samenstellen van de lijst maak je kans op prijzen. Zo verloot Arrow onder de inzendingen een Gibson Angus Young Signature SG gitaar, dat is de gitaar van de legendarische AC/DC-voorman. Inzenders maken ook kans op Custom Arrow Easy Rider Bikes, fietsen die voor Arrow zijn gecustomized door Henk Schiffmacher, Adje Vandenberg en Arrow-jock Manuela Kemp.

Zie ook over Arrow:
- Adam Curry alweer vertrokken bij Arrow Classic Rock

Lees ook:Rock 500 de hele week op Arrow Classic Rock
Lees ook:Oktober is Rocktober bij Arrow Classic Rock
Lees ook:Rocktober is begonnen
Lees ook:Classic Rock 1000 van start op City FM
Lees ook:‘Start Me Up 500′ goed begin van 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock

  1. John

    Je kunt bij de Top 2000 en alle andere lijsten ook vrije keuzes opgeven hoor.

    Die Arrow 500 is juist veel onbetrouwbaarder, want denk je nu werkelijk dat ze al die open stemmen handmatig gaan tellen?

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    Rinse doet het goed hoor smorgens. Die houden jullie er toch wel bij hè?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>