Rock-chick Manuela Kemp gaat trouwen

Manuela KempElke werkdag tijdens de lunch verzorgt Manuela Kemp de presentatie op radiozender Arrow Classic Rock. De 45-jarige rock-chick heeft bekend gemaakt dat ze volgend jaar in het huwelijksbootje stapt. De Arrow-dj gaat trouwen met muziekjournalist Tjerk Lammers, maar ze gaan niet samenwonen.

De 54-jarige Tjerk vroeg Manuela Kemp ten huwelijk en dat had zij eigenlijk niet verwacht. Ze kennen elkaar al langer, maar zijn pas vanaf begin dit jaar een setje. Desalniettemin zei Kemp wel volmondig JA tegen het aanzoek van haar aanstaande.

Manuela en Tjerk blijven ook nadat ze in het echt verbonden zijn, alleen wonen. Ze hebben elkaars huissleutel maar door hun drukke leven en totaal andere inrichting zien ze het niet zitten dat de één bij de ander intrekt. "Op die manier houden we het spannend en gezellig", aldus Kemp in De Telegraaf.

Manuela Kemp is van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur te horen op Arrow Classic Rock. Naast het programma 'Rock Temple' op die zender, zingt Kemp in Girls Wanna Have Fun.

Zie ook over Arrow:
- Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock

Lees ook:Manuela Kemp gedupeerd door Arrow Classic Rock
Lees ook:Faillissement aangevraagd voor zenders Arrow
Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:‘Start Me Up 500′ goed begin van 2009
Lees ook:Caz! leeg, Arrow Classic Rock gepresenteerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>