Oktober is Rocktober bij Arrow Classic Rock

Arrow Classic Rock)Arrow Classic Rock pakt deze maand flink uit met veel themadagen, drie verschillende Album Top 100 lijsten én de Arrow Rock 500, die van dinsdag 17 tot en met zondag 22 oktober wordt uitgezonden (elke dag van 9.00 tot 18.00 uur). Luisteraars hebben de lijst volgens de zender helemaal zelf samengesteld door het insturen van hun tien favoriete nummers, dus niet aan de hand van een voorkeuzelijst. Maar zou de lijst veel afwijken van andere Top-zoveels?

Meestal staan klassiekers als Bohemian Rhapsody toch wel in de hoogste regionen. Het persbericht meldt alvast dat Pink Floyd met 19 noteringen het meest in de lijst voorkomt. Ook Nederlandse artiesten zijn kennelijk populair, waaronder Focus, Golden Earring en Anouk. Het Rocktober-programma staat per dag op de website van Arrow Classic Rock.

Lees ook:
PCM mag Arrow-stations overnemen
Ook PCM begint met radio-avontuur
________________________________________________________________

Lees ook:Welke hit staat op 1 in Radio Veronica’s 70′s Top 270?
Lees ook:Rock 500 de hele week op Arrow Classic Rock
Lees ook:Radio 2 Top 2000 editie 2011 bekend
Lees ook:Rocktober weer van start op Arrow Classic Rock
Lees ook:Queen ook in België de absolute nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>