Radioactive headlines week 19: transfers radio-dj’s

Radioactive headlines week 19 - 2008“Vrouwen bloot, handel dood”. Zo luidt een bekend spreekwoord en nu is dat eerste niet zo erg, maar dat tweede klopte deze week wel. Het mooie weer jaagde iedereen naar buiten en op het gebied van radio was er weinig nieuws te melden. Toch gebeurde er nog genoeg voor een kort overzicht. In de headlines van week 19 onder andere nieuws over het nieuwe programma van Mark Labrand bij Radio 538.

Eerst terug naar het begin van de week: Bevrijdingsdag. Radiozender FunX stond de hele dag in het teken van de vrijheid en sloot 5 mei af met de Hip-Hop Top 100. Radio 5 besteedde ook aandacht aan Bevrijdingsdag en dat deed de zender door een dag lang als ‘Radio Oranje’ door het leven te gaan, het medium dat Koningin Wilhelmina tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikte om het Nederlandse volk toe te spreken.

Stenders The Movie, hij gaat er écht komen. Naar aanleiding van het boek ‘Stenders Leesvermaak’ heeft filmregisseur Ramon Etman een script gemaakt en ondertussen is Rob Stenders zelf al druk bezig mensen te casten voor zijn film.

Volgens eigen zeggen komt Jeroen Post terug op 100%NL. Dat vertelde hij in een interview met het Veronica Magazine. De oud-vj bij televisiezender TMF zal elke vrijdagacond tussen 19:00 en 21:00 uur een live-programma krijgt op 100%NL gaan presenteren.

Ander dj-transfer nieuws kwam van Mark Labrand. Wat iedereen al wist was dat Labrand naar Radio 538 gaat (hij kwam van Slam!FM). Donderdag maakte Labrand middels een grappige video bekend dat hij vanaf 1 juni op 538 te horen zal zijn. Hij zal iedere zaterdag en zondag te horen tussen 18:00 en  20:00 uur en op zondag ook nog tussen 12:00 en 15:00 uur.

3FM-jock Giel Beelen had van de week een klein akkefietje met platenlabel EMI Music. Hij draaide in zijn ochtendshow een in Nederland nog niet officieel uitgebracht nummer van Anouk. EMI verzocht Beelen om dat liedje niet weer te draaien, maar Beelen liet toch nog een fragment horen in het televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’.

Vrijdagochtend presenteerde Rinse Blanksma voor het laatst het programma ‘RoadRunner’ op Arrow Classic Rock. Vanaf maandag zit Adam Curry in de ochtend op ACR en dat betekent dat Blanksma een stukje doorschuift en voortaan van 10:00 tot 12:00 te horen is. Adam Curry gaat het ochtendprogramma ‘Curry’s Wake Up Call’ samen met Alexander Stevens presenteren. Curry woont in Londen en hij zal de show vanuit huis gaan maken. Benieuwd hoe dat zal gaan klinken!

Headlines archief:
- Week 18 (Koninginnedag en transfers)
- Week 17 (bitches, K’dag en awards)

Lees ook:Morgen laatste RoadRunner met Rinse Blanksma
Lees ook:Radioactive headlines week 18: Koninginnedag en transfers
Lees ook:Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock
Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Mark Labrand vanaf 1 juni op 538

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radioactive headlines week 19: transfers radio-dj’s

  1. MBC

    Nog 2 nieuwe berichten over Q-Music!

    VASTE NIEUWSLEZER RUUD DE WILD

    Michiel Fraase Storm is op verzoek van Q-Music de vaste nieuwslezer tijdens ruuddewild.nl. Op zaterdag presenteert hij zelf een programma op Noordwijk Radio (http://www.rtvnens.nl/nieuws/8228)

    Q BOUWT BEACHHOUSE VAN 1000M²

    In de Belgische stad Oostende is Q-Music Vlaanderen begonnen aan de bouw van het nieuwe beachhouse dat maar liefst 1000m² groot zal zijn. Zo zal het beachhouse een eigen restaurant bevatten en een eigen wellnessruimte. Benieuwd of Nederland ook zo’n groot strandhuis krijgt!!!! ( http://www.zangtalent.be/actueel_nieuws.asp?newsid=17653 )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>