Radioactive headlines week 18: Koninginnedag en transfers

Radioactive headlines week 18 - 2008Een week met veel vrije dagen en met name Koninginnedag werd uitbundig gevierd. Ook door de diverse radiostations. Radio 538 stond als vanouds op het Museumplein en ook Slam!FM en 100%NL waren in de hoofdstad aanwezig. Maar er gebeurde meer afgelopen week, zo werd bekend dat Mark Labrand naar Radio 538 gaat en dat Adam Curry waarschijnlijk een ochtendshow krijgt op Arrow Classic Rock.

Over Koninginnedag is al veel geschreven op Radioactive. Voor een overzicht van de activiteiten van de radiostations kun je hier kijken. De foto’s van het Koninginnedagfeest van Radio 538 op het Museumplein in Amsterdam zijn hier te vinden.

De geruchten over het mogelijke vertrek van radio-dj Mark Labrand bij Slam!FM deden al een tijdje de ronde, te meer door de afwezigheid van Labrand op de jongerenzender. Zijn avondprogramma ‘Markplein’ werd al weken lang overgenomen door Daniël Lippens. Dinsdag heeft Radio 538 bevestigd dat Mark Labrand naar dat station overkomt.

Het vertrek van Labrand zorgt voor een iets gewijzigde programmering op Slam!FM. Kristel van Eijk krijgt een uurtje extra en zal voortaan van 19:00 tot 22:00 uur (was 21:00) te horen zijn. Daniël Lippens vult het tijdslot 22:00 – 01:00 uur met het programma ‘Hits @ Nite’. Nieuw is dat Slam!FM tot na middernacht doorgaat met de gepresenteerde programma’s.

Sinds deze week kent Sky Radio een nieuw geluid; de jinglepakket van de non-stopzender is compleet vernieuwd. Ook de ‘station voice’ is vervangen en dat is nu Kas van Iersel, bekend van ondere andere Radio Veronica en als dé voice-over van RTL Boulevard.

Tot slot maakte Adam Curry op de rode bank bij Jensen! bekend dat hij vanaf 12 mei de ochtendshow op Arrow Classic Rock gaat presenteren. Curry komt terug in de ether samen met Alexander Stevens met wie hij tot 2004 al de ochtendshow op Radio Veronica presenteerde. De presentator/ondernemer had het in zijn meest recente podcast al over “my secret project”, doelende op zijn comeback op de Nederlandse radio.

Headlines archief:
- Week 17 (bitches, K’dag en awards)
- Week 16 (Het Geluid, Armin, en The Seventies)

Zie ook:
- Meest gelezen berichten april 2008

Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Arrowganste radioshow maandag van start
Lees ook:Radioactive headlines week 19: transfers radio-dj’s
Lees ook:Morgen laatste RoadRunner met Rinse Blanksma
Lees ook:Adam Curry alweer vertrokken bij Arrow Classic Rock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>