Film over Stenders wordt écht gemaakt

Rob StendersJe leest wel eens over een nieuw filmproject waar iedereen erg enthousiast over is. Maar of de film er ook daadwerkelijk komt, blijft altijd afwachten. Zo zou er een film komen over Adje, de onnozele assistent van Paul de Leeuw. Als regisseur was Dick Maas aangetrokken, dus dat zat wel goed. Een paar dagen later was het hele project al weer afgeblazen. De aangekondigde film over Rob Stenders gaat in ieder geval wel door.

Medio maart werd, kort na het verschijnen van het boek 'Stenders Leesvermaak', bekend dat er een film over het leven van radio-dj Rob Stenders zal komen. Filmregisseur Ramon Etman is al begonnen aan een scenariobewerking van het boek en Rob Stenders heeft ook zijn goedkeuring aan het project gegeven.

Sterker nog, Stenders is al bezig met het 'casten' van mensen voor de film over zijn eigen leven. Bekende Nederlanders die al hun medewerking aan de film hebben gegeven zijn onder anderen George Baker, Froukje de Both, Geert Hoes, Thomas Berge en Fatima Moreiro de Melo. Vorige week werd ook Umberto Tan toegevoegd aan dat lijstje. De donker getinte sportpresentator speelt opmerkelijk genoeg de rol van Erik de Zwart.

Humberto Tan was vorige week op Radio 1 te horen in het BNN-programma 'Storing'. Daarin vertelde hij aan presentatrice Sophie Hilbrand ook over zijn acteerdebuut in de film 'Stenders The Movie'. Tan liet weten nog niet zeker te weten of de film er wel komt. Dat hoorde Stenders op de radio en dus besloot hij om maandag eens met Sophie Hilbrand te bellen.

Van het een kwam het ander en nu heeft Hilbrand ook een rol in de film aangeboden gekregen. Rob Stenders zou graag zien dat Sophie de rol speelt van Margreet van Gils, de voormalige side-kick van Stenders (bij Stenders Vroeg Op). Sophie zag zichzelf echter al in de rol van Lex Harding… Ondertussen hing ook Katja Schuurman maandagmiddag aan de telefoon in het 3FM-programma van Stenders. Na een kort gesprek was het geregeld dat Katja de moeder van Stenders gaat spelen. Daarnaast bood ze zelf aan dat ook haar man Thijs Römer meedoet (misschien als Rob Stenders?).

Het lijkt er dus op dat Stenders The Movie er écht gaat komen. Het script in de vorm van het boek Stenders Leesvermaak is er al en de rollen zijn reeds verdeeld. De vraag blijft wel hoe serieus de film zal worden, met Humberto Tan als Erik de Zwart en Sophie Hilbrand die Lex Harding zou kunnen spelen…

Zie ook:
- Film over het leven van Rob Stenders

Lees ook:Film over het leven van Rob Stenders
Lees ook:Komt Een Vrouw Bij De Dokter bij BNN
Lees ook:Film Geert Wilders aanleiding voor uitlegvideo
Lees ook:Zonder BH, schijtnaturel in alles én geen radio-face
Lees ook:Edwin Evers weerspreekt anti-Jensen-clausule

1 Reacties // Reageer

One thought on “Film over Stenders wordt écht gemaakt

  1. tweaktubbie

    Wie zit daar nou op te wachten… Adam Curry z’n reallifesoap was al 3x niks, elke (bijnaberoemde)BN’er heeft wel een soap of bioboek of glossy.

    Was het nou iemand uit de roerige Veronicatijd als Wil Luikinga, of een Tom Mulder. Er gaat toch geen mens naar kijken; en komt ergens in de nachturen op Nederland 3 met schamele kijkcijfers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>