Radioactive headlines week 17: bitches, K’dag en awards

Radioactive headlines week 17 - 2008De voorbereidingen voor Koninginnedag 2008 zijn in volle gang. Een groot aantal radio-stations zal aanwezig zijn in onze hoofdstad. Radio 538 staat daar zoals gewoonlijk op het Museumplein en een compilatie van de festivi-teiten zal te zien zijn op RTL 5. De presen-tatie daarvan is in handen van 538-jock Frank Dane. En automerk Hyundai organiseert een actie rondom het Koninginnefeest van Radio 538.

Hyundai roept bezoekers van Koninginnedag die naar het Museumplein komen op om zich zo origineel mogelijk te verkleden, in het oranje uiteraard. Onder de Oranje-fans die zich hebben laten fotograferen in hun outfit, maken er drie kans op een VIP-arrangement naar de opening van het EK Voetbal 2008.

Anders nieuws van Radio 538 kwam door een incident met de nieuwe single van Gerard Joling. Gordon draaide dat nummer in zijn show op zaterdagmiddag. De versie was afkomstig van het live-optreden van Joling op een ochtend bij Edwin Evers en dat was nou niet de beste opname…

Dit jaar worden voor de tweede keer worden de ‘Radiobitches Awards’ uitgereikt. Woensdag werd bekend gemaakt welke vrouwelijke radio-dj’s en -nieuwslezeressen genomineerd zijn als beste ‘bitches’. En op die dag is Veronica-dj Ferry Maat aan het podcasten geslagen. De podcast van zijn ‘Soulshow’ is nu wekelijks te downloaden via de site van Radio Veronica.

Arend Langenberg, nieuwslezer bij onder andere Radio Veronica blijkt kanker te hebben. De 59-jarige Langenberg heeft een kwaadaardige tumor in zijn endeldarm.

Zaterdag 26 april zijn de uitreikingen van de 3FM Awards, de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popartiesten. Om het thema kracht bij te zetten is Radio 3FM sinds vrijdagochtend 100%NL. Op de zender is uitsluitend Nederlands product te horen. Het Hollandse geluid op 3FM duurt nog tot en met zondag, wanneer het weekend afgesloten wordt met de ‘NL Top 100′.

Tot slot, voor de werkende meute is de zaterdag nog steeds de ideale stapavond. En zaterdag 26 april start TMF Radio met ‘TMF Radio On Tour‘. Twee professionele DJ’s touren elk weekend langs discotheken in Nederland om daar de boel op de kop te zetten.

Headlines archief:
- Week 16 (Het Geluid, Armin, en The Seventies)
- Week 15 (acties van Q en de ballen van 538)

Lees ook:Tiësto op Koninginnedag wederom op Radio 538 podium
Lees ook:Frank Dane presenteert Koninginnedagconcert op RTL 5
Lees ook:Radio 538 voegt nieuwe namen toe line-up K’dag
Lees ook:Armin van Buuren draait op Museumplein na huldiging Oranje
Lees ook:Jan Smit en meer grote namen bij 538 K’dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>