FunX in het teken van vrijheid

FunXHet Koninginnedagfeest is net voorbij, maar de die hard feestvierders kunnen vandaag gewoon weer verder hossen op de muziek en zichzelf volgooien met drank; het is namelijk Bevrijdingsdag. Slechts één keer in de vijf jaar is het een officiële feestdag (en dus een vrije dag), maar de Bevrijdingsfestivals zijn er elk jaar. De stadsjongerenzender FunX staat al een week lang in het teken van vrijheid.

FunX besteedt al sinds 28 april uitgebreid aandacht aan vrijheid én aan Hip-Hop. Afgelopen week heeft de zender het met speciale gasten gehad over het onderwerp 'vrijheid'. Zo waren er hip-hop artiesten in de studio om te vertellen welke rol vrijheid in de teksten van hun muziek speelt.

De 'Week van de Vrijheid' wordt maandag 5 mei afgesloten met de Hip-Hop Top 100. Eerder zond FunX al de themalijsten Slow Jamz Top 100 al de Reggae Top 100 uit. De Hip-Hop Top 100 is samengesteld door de luisteraars en de lijst is online te bekijken. Niet alleen de honderd artiesten en platen zijn na te lezen, maar ook alle videoclips van de nummers uit de Hip-Hop Top 100 zijn online te bekijken.

De volledige lijst is op Bevrijdingsdag (5 mei) tussen 19:00 en 23:00 uur te horen op FunX. Dan wordt ook bekend wat de top 3 van de lijst is, die nummers zijn voorafgaand aan de uitzending nog niet bekend gemaakt.

Meer 5 mei:
- Radio Oranje voor één dag terug

Lees ook:Mr Probz nieuwe nummer 1 in DiXte 1000
Lees ook:Waar staan mijn favoriete nummers in de Top 2000?
Lees ook:Oranje Top 30 nu ook op veel lokale omroepen te horen
Lees ook:FunX live vanaf Rotterdam Unlimited
Lees ook:Top 1000 allertijden van start op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>