Wederom marathonuitzending op Ohrfunk

Het Duitse webradiostation Ohrfunk.de, dat is opgezet door blinde en slechtziende programmamakers, houdt zaterdag 17 april wederom een marathonuitzending. Ohrfunk zendt nieuwsbulletins en actualiteitenprogramma’s uit die zijn gericht op blinden, slechtzienden én zienden. Elke zaterdag is het interactieve programma Der Ballroom te horen, met dit weekend een extra lange uitzending.

Op 17 april 2010 presenteren Markus Bruch en gastpresentator Jeroen Ploeger een Ballroom waarin allerlei muziekgenres te horen zijn.

Beide presentatoren hebben een brede muzieksmaak en dit laten ze horen. Daarnaast laten zij zich graag verrassen en inspireren door de muziekkeuze van de luisteraars. Jeroen brengt veel Nederlandse pop en rock mee. Traditiegetrouw bij de marathons van Ohrfunk, zal er om middernacht geproost worden met de luisteraars en met Guus Meeuwis.

Ohrfunk.de is te beluisteren via ohrfunk.de (en dan klikken op ‘Zuhören’). Muziekwensen kunnen doorgegeven worden via [email protected]. Reacties kunnen gewoon in het Nederlands.

Overigens was Jeroen Ploeger vorige week zaterdag ook te horen in ‘Timur Open Radio’ op 3FM. Daarin deed hij ook een oproep aan de luisteraars om de 17e af te stemmen op Ohrfunk.

Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Marathonuitzending op radiozender voor blinden
Lees ook:Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk
Lees ook:Ohrfunk live vanuit Odijk met Jeroen Ploeger
Lees ook:Aftrap van de lente in ‘Ballroom’ op Ohrfunk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>