Ohrfunk live vanuit Odijk met Jeroen Ploeger

Komende zaterdag 6 december vanaf 20:00 uur presenteert Jeroen Ploeger voor de allereerste keer live vanuit zijn thuisstudio in Odijk zijn programma ‘Der Ballroom’ op Ohrfunk. Ohrfunk.de is een Duits webradiostation dat is opgericht door blinde en slechtziende programmamakers. Het radiostation is 24/7 te beluisteren.

Voor Jeroen gaan een droom in vervulling: “Het is voor mij een bijzondere uitzending omdat ik vanaf nu zelf thuis live-uitzendingen ga verzorgen. Ik heb alle faciliteiten: een goede microfoon en een pc met Station Playlist, een softwarepakket dat heel toegankelijk is voor blinden om radioprogramma’s te maken.”

Jeroen Ploeger draait in zijn programma muziek afgestemd op de zaterdagavond. Mocht je plaatjes willen aanvragen, mail Jeroen dan. Luisteren naar Ohrfunk.de doe je hier. Reacties kunnen trouwens ook in het Nederlands worden geschreven.

Lees ook:Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk
Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Met oud en nieuw: Der Knallroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Musik aus der Schwebebahn bij Ohrfunk.de

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>