Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk

OhrfunkOp zaterdag 25 oktober 2008 is er weer een bijzondere marathonuitzending te horen op Ohrfunk.de, een Duits webradiostation dat is opgezet door blinde en slechtziende pro-grammamakers die hun uitzendingen vrijwillig verzorgen. Ohrfunk zendt nieuwsbulletins en actualiteitenprogramma's uit die zijn gericht op blinden, slechtzienden én zienden.

Iedere zaterdag is het programma Ballroom te horen, een interactieve radioparty. De presentatoren hebben alle vrijheid om de meest uiteen-lopende muziekgenres te laten horen. Ook staan de muziekwensen van de luisteraars centraal. Ballroom begint iedere zaterdagavond om 20:00 uur en loopt vaak door tot diep in de nacht. De show wordt om beurten live gepresenteerd door de diverse presentatoren van Ohrfunk.de.

Op zaterdag 25 oktober maken Markus Bruch en gastpresentator Jeroen Ploeger weer een Ballroom waarin allerlei muziekgenres te horen zijn. Beide presentatoren hebben een brede muzieksmaak en dit laten ze horen. Suggesties van luisteraars die de dj's willen verrassen en inspireren met hun muziekkeuze, zijn welkom.

Ohrfunk.de is wereldwijd via het internet te ontvangen (klikken op een van de links bij 'Zuhören'). Muziek aanvragen kan tijdens de uitzending via [email protected] of door een krabbel te plaatsen op de Hyves van presentator Jeroen Ploeger. Reacties kunnen gewoon in het Nederlands geschreven worden.

Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Marathonuitzending op radiozender voor blinden
Lees ook:Aftrap van de lente in ‘Ballroom’ op Ohrfunk
Lees ook:Ohrfunk live vanuit Odijk met Jeroen Ploeger
Lees ook:Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk

  1. MBC

    Opvolger Radio Donna wordt MNM

    Zie ‘homepage’

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Yes I know! Bericht verschijnt vandaag later online :) (ik spreid ze over de hele dag) Thanks voor het meedenken in ieder geval! Je mag tips trouwens ook mailen hoor:
    jorn.agterberg @ blog.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>