Marathonuitzending op radiozender voor blinden

OhrfunkEen bijzondere marathonuitzending is vanavond te horen op het Duitse webstation Ohrfunk.de. De zender is opgezet door blinde en slechtziende programmamakers die hun uitzendingen vrijwillig verzorgen. Ohrfunk.de zendt nieuwsbulletins en actualiteiten-programma's uit die zijn gericht op blinden, slechtzienden én zienden. Zaterdag 12 april is er een opnieuw een speciale uitzending.

Iedere zaterdag is het programma 'Ballroom' te horen, een interactieve radioparty. De presentatoren hebben alle vrijheid om te laten horen wat ze willen. Ook staan de muziekwensen van de luisteraars centraal. Ballroom begint iedere zaterdagavond om 20:00 uur en heeft geen verplichte 'sluitingstijd'. Dat wil er nog wel eens voor zorgen dat het programma vaak door gaat tot diep in de nacht. De show wordt om beurten gepresenteerd door de diverse presentatoren van Ohrfunk.de.

Na de succesvolle Soulroom in 2007 gaan Markus Bruch en gastpresentator Jeroen Ploeger op 12 april 2008 een Ballroom maken waarin allerlei muziekgenres te horen zijn. Beide presentatoren hebben een brede muzieksmaak en dat zullen ze ook laten horen. Daarnaast speelt ook de muziekkeuze van de luisteraars een rol. Vrijwel alles is mogelijk: pop en rock, veel golden oldies, soul, wereldmuziek, Duitse pop en Schlagers enz. Jeroen brengt veel Nederlandse pop en rock mee.

Muziekwensen aanvragen kan via [email protected] of via [email protected]. Via dit adres zijn beide presentatoren ook tijdens de uitzending van 'Ballroom' bereikbaar. Ook al is Ohrfunk een Duits station, reacties kunnen gewoon in het Nederlands geschreven worden.

Zie ook:
- Geluid speelt belangrijke rol bij internetstation Ohrfunk

Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Aftrap van de lente in ‘Ballroom’ op Ohrfunk
Lees ook:Vanavond weer Der Ballroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Zaterdag marathonuitzending Der Ballroom op Ohrfunk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>