Nieuwe frequenties Wereldomroep bij start wintertijd

Radio Nederland WereldomroepIn de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 oktober 2008 gaat de wintertijd in. Gelijktijdig verandert de Wereldomroep haar program-mering en gaat het uitzenden via de zoge-naamde winterfrequenties.De Wereldomroep past elk half jaar de frequenties aan om een optimale ontvangst te kunnen blijven garan-deren.

Niet alleen voor de Nederlandse uitzendingen, maar ook voor de radio-uitzendingen in het Engels, Spaans en Indonesisch. Net als in voor-gaande jaren maken de zomerprogramma's plaats voor de nieuwe winterprogrammering. Behalve via kortegolf zijn de radioprogramma's van de Wereldomroep wereldwijd 24 uur per dag via satelliet en internet te beluisteren.

De nieuwe winterprogrammering en de juiste frequenties van de Wereldomroep zijn te vinden op www.wereldomroep.nl/gids. Voor kortegolffrequenties op locatie kunnen luisteraars hier ook de frequen-tie-zoekmachine raadplegen. Tevens is er de volledige programmering te vinden.

Zie ook:
- Ex-minister nieuwe voorzitter Wereldomroep

Lees ook:Wereldomroep voert winterprogrammering in: nieuw programma Tijdgeesten
Lees ook:Frequenties Wereldomroep
Lees ook:Radio 1 verslaat het stemmen van Nederland
Lees ook:Dagelijks Arabisch programma op Wereldomroep
Lees ook:Lege plek Joop Daalmeijer tijdelijk opgevuld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>