Wereldomroep voert winterprogrammering in: nieuw programma Tijdgeesten

Aanstaande zondag mogen we een uurtje langer slapen! Dat is ook het teken voor Radio Nederland Wereldomroep om de programmering een klein beetje om te gooien. Er verdwijnen wat programma’s en er komt wat bij. Het nieuwe schema duurt tot 27 maart 2011.

Op zondagavond is er van 18.30 tot 18.55 uur (Nederlandse tijd) een nieuw programma te beluisteren: Tijdgeesten. Oetse Eilander gaat in gesprek met “Nederlanders die deze tijd een gezicht geven.” De presentator gaat onder andere langs bij Jack de Vries en Eddy Terstall.

De programma’s Nieuwslijn en Met het Oog op Morgen komen op de kortegolf te vervallen. Ze blijven wel te beluisteren via satelliet (RNW-1) en internet.

In de Wintergids van de Wereldomroep staan alle wijzigingen. Je kunt de Wintergids halen bij de ANWB-shops. Natuurlijk is er ook een digitale nieuwsbrief. De winterprogrammering en frequenties (heel belangrijk bij de Wereldomroep!) kan je hier vinden: www.wereldomroep.nl/gids.

Lees ook:Nieuwe frequenties Wereldomroep bij start wintertijd
Lees ook:Dagelijks Arabisch programma op Wereldomroep
Lees ook:Wereldomroep en NOS volgen advies onderzoek op
Lees ook:‘Hit The Road Jack’ parodie op overspelige De Vries
Lees ook:Wereldomroep en BVN calamiteitenzender Japan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>