Radio 1 verslaat het stemmen van Nederland

Radio 1 staat woensdag de gehele dag in het teken van -hoe kan het ook anders- de verkiezingen. De ‘Stemming van Nederland’ schoolbus van Radio 1 parkeert om 09:00 uur op het Toernooiveld in Den Haag, van waaruit de verslaggevers de hele dag de ontwikkelingen rond de verkiezingen volgen. Op de laatste dag van de verkiezingscampagnes krijgen luisteraars antwoord op vragen die spelen tijdens de gang naar de stembus. Wie worden de hoofdrolspelers in politiek Den Haag? Radio 1 houdt de tussenstanden bij. Thema van deze dag op Radio 1 is ‘Democratie’.


De uitzendtijden van ‘De Stemming van Nederland’ op 9 juni 2010 zijn: van 09:00 uur tot 12:00 uur, van 13:30 tot 16:30 uur, van 18:30 tot 19:00 uur en van 20:00 tot 02:00 uur.

Luisteraars in het buitenland

Voor de luisteraars in het buitenland zendt Radio Nederland Wereldomroep Radio 1 De Stemming Van Nederland op woensdag 9 juni wereldwijd live uit van 19:00-01:00 uur via satelliet en internet en in Europa ook via de kortegolf. Daarvoor zet de Wereldomroep extra kortegolffrequenties in, te vinden op wereldomroep.nl/gids.

Lees ook:Wat kiest Nederland? Radio 1 peilt de stemming
Lees ook:Verkiezingsuitslag 2010 live op Radio 1
Lees ook:Wereldomroep moet 32 miljoen bezuinigen, protestuitzending vanuit Den Haag
Lees ook:Radio 1 Verkiezingsbus peilt verkiezingskoorts Provinciale Staten
Lees ook:Ex-minister nieuwe voorzitter Wereldomroep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 1 verslaat het stemmen van Nederland

  1. Thom

    Wellicht een domme vraag, maar hoe stemmen de oranjespelers die nu in zich nu in Zuid – Afrika bevinden ?

      /   Reply  / 
    1. Whatever.

      Ik denk dat hun niet eens zin zouden hebben om te stemmen, een beter Nederland voor hun hoeft toch niet. Ze hebben toch geld genoeg? Dus wat boeit het hun nou hoe de mensheid er hier bij loopt de “normale” mensen.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>