Sander Lantinga: “Geen revolutie teweeg brengen”

Thomas Giger)In de Gooi- en Eemlander las ik eerder deze week een interview met Sander Lantinga, die afgelopen maandag met Coen Swijnenberg is begonnen aan de nieuwe 3FM-middag. "Op vrijdagavond klooiden we maar wat aan en dat bleek nog te werken ook." Een dagelijks programma vereist volgens Lantinga, die journalistiek heeft gestudeerd, toch een andere aanpak. Daarom zullen ze "bovenop de actualiteit" zitten, maar "niet reuze vernieuwend" zijn.

"Alles is op radiogebied al een keer gedaan", weet hij. "Wat dat betreft zullen wij geen revolutie teweeg brengen. Maar we kiezen niet voor de gulden middenweg, zoals de commerciële concurrenten vandaag de dag doen. Wij kunnen ons een relletje en hier en daar een schop gelukkig wel veroorloven. Dan maar liever een keer de plank mis slaan, in plaats van op te gaan in de eenheidsworst."

110 procent

Lantinga en Swijnenberg vormen op de radio een volwaardig duo, vertelt Sander: "Samen zijn we 110 procent". Toch spreken ze elkaar maar nauwelijks buiten de studio. "Coen is een vriend van me, maar privé zien we elkaar nauwelijks of niet. We zijn heel verschillend en dat werkt op de radio uitstekend. Coen is meer de braverik, ik ben wat brutaler."

Lees ook:
Coen en Sander Show officieel van start
Coen Swijnenberg is trotse vader van gezonde zoon
Jurre Bosman niet verrast door overstap Coen Swijnenberg
Lantinga & Swijnenberg vanaf 4/9 in de 3FM-middag (werd later een week uitgesteld)
________________________________________________________________

Lees ook:Coen en Sander kiezen bands om te promoten
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sander Lantinga: “Geen revolutie teweeg brengen”

  1. LiveonCaz

    Echt spannende radio vind ik het tot nu toe allemaal niet en ik vraag me af of die formule elke werkdag.. werkt, zeg maar. Het is (was) wel een leuk duo voor de vrijdagavond. Maar vijf dagen??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>