Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538

Vanaf 1 september aanstaande zullen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga te horen zijn op Radio 538. Hun programma wordt iedere werkdag van maandag tot en met donderdag uitgezonden tussen 16 en 19 uur. Coen en Sander nemen de zendtijd over van Ruud de Wild wiens contract met Radio 538 eind augustus afloopt. Het duo Coen & Sander maakt sinds 2006 hun ‘Coen & Sander Show’ bij BNN op 3FM.

Coen Swijnenberg: ’De tijd bij 3FM was geweldig en zal ik nooit meer vergeten. Ik ben BNN en 3FM dan ook enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gehad. Nu is het tijd voor een nieuw avontuur!’ Sander Lantinga vult aan: ’En naar dat avontuur zien we met vertrouwen en plezier naar uit. Natuurlijk moet je eerst even nadenken, maar we zijn toe aan een nieuwe uitdaging en weten dat de toekomst ons veel moois gaat brengen.’

Dave Minneboo, programmadirecteur: ’Coen en Sander behoren tot de absolute top van de Nederlandse radiomakers. Met hun stijl en kennis van entertainment, muziek en nieuws zijn zij de aangewezen personen om Radio 538 de komende jaren volledig bij de tijd te houden.

Jacqueline Smit, algemeen directeur: ’We hebben een fantastisch jaar achter de rug bij Radio 538 en willen ook de komende jaren verder blijven groeien. De komst van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zal daar zeker aan bij gaan dragen.

Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen & Sander twee weken met vakantie
Lees ook:Coen & Sander zijn de Bert & Ernie van de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>