Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

Jan Smit had dinsdagmiddag twee leuke nieuwtjes. Naast de aankondiging dat hij in november vader wordt, bevestigde de zanger in de ‘Coen en Sander Show’ op 3FM ook wat Radioactive Blog twee maanden geleden al vermoedde: Coen en Sander zullen te gast zijn in ‘De Zomer Voorbij’. In het succesvolle tv-programma van Jan Smit reist de zanger met zijn Volendamse vrienden langs campings in Europa en treedt daar uiteraard op. Nadat eerder Giel Beelen al eens te gast was, mogen nu Coen en Sander mee.


Dat de radio-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dit najaar te zien zullen zijn in ‘De Zomer Voorbij’, leek twee maanden geleden al zo klaar als een klontje. Op de radio hadden de heren Coen, Sander en Jan het volgende gesprek toen ze spraken over ‘iets leuks’:

Jan: “Kunnen we het niet nog even over de zomer heen tillen? Of is dat te lang?
Coen: “OVER de zomer heen tillen…”
Jan: “Zullen we gewoon zeggen als de zomer begint?”
Sander: “Ja.”
Coen: “Nou heb je al twee keer het woord zomer in je mond genomen, Jan”

Leuk leuk

Jan Smit bevestigde dinsdagmiddag in de Coen en Sander Show dan eindelijk dat de twee radiomakers inderdaad meegaan met De Zomer Voorbij. Coen Swijnenberg reageerde op zijn twitter op nieuws met de woorden ‘leuk leuk!’.

ZIE OOK:
- ‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’

Lees ook:‘Coen en Sander mee met Jan Smit De Zomer Voorbij’
Lees ook:Coen en Sander zoeken de zomer op, drie dagen live vanuit Albufeira
Lees ook:Coen Swijnenberg had ongeluk met jetski
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow

  1. Herman Roggeveen

    Volgens mij wordt de bestemming weer Italië. Gezien de vraag: ‘Houden jullie van sambuca?’

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>