Lantinga en Swijnenberg vanaf 4/9 in de 3FM-middag

Kippa, Freek van Asperen)De Coen en Sander Show is de titel van het middagprogramma dat vanaf begin september in de plaats komt van Wout! op 3FM. Zoals verwacht zijn Coen Swijnenberg en Sander Lantinga dus de opvolgers van Wouter van der Goes. Dit houdt in dat eerstgenoemde de overstap maakt naar BNN. Het nieuwe middagprogramma tussen 16.00 en 19.00 uur wordt volgens die omroep gevuld met "nieuws, bijna nieuws en vooral veel muziek".

Leuk is dat beide dj’s een paar jaar geleden begonnen zijn in de talentenpool van de 3FM-nacht en nu dus samen naar de prominente middag verhuizen. Daarmee blijft de publieke popzender toch hét landelijke station waar nieuw talent zich kan ontwikkelen en bij geschiktheid ook echt een kans krijgt. Het zou wel eens een spraakmakend programma kunnen worden, als ze dit soort acties ondernemen…

Overnemen

De twee dj’s maken nu samen al Lantinga & Swijnenberg op vrijdag. Daarnaast maakt Coen van maandag tot en met donderdag nog Swijnenstal. Het is nog niet bekend, wie deze twee programma’s gaat overnemen, maar het ligt voor de hand dat Met Michiel (Veenstra) twee uur naar voren schuift. Dan zou er weer plaats vrijkomen voor een nieuw talent. Domien Verschuuren?

Bart

Coen Swijnenberg schrijft op zijn weblog dat hij vier jaar "met heel veel plezier" bij de NPS heeft gewerkt, maar ook blij is met BNN. "Ik mag wel zeggen dat ik altijd fan ben geweest van Bart de Graaff en meteen lid werd van zijn omroep toen dat mogelijk was. Als je het pand van BNN binnenloopt, valt meteen op dat Bart niet vergeten is en ik vind het bijzonder om er straks te werken."

Lees ook:
Een nieuw avontuur! (Coen Swijnberg)
Coen en Sander Show in de middag op 3FM (3FM)
Opvolging Wouter van der Goes niet eenvoudig (Radioactive Blog)
3FM-dj toont edele delen aan Wimbledon-tennisters (Radioactive Blog)
________________________________________________________________

Lees ook:Coen en Sander vanaf 1 september op Radio 538
Lees ook:Coen en Sander verlengen contract met BNN en 3FM
Lees ook:Jan Smit nodigt Coen en Sander uit voor zomershow
Lees ook:Sander Lantinga: “Geen revolutie teweeg brengen”
Lees ook:Sander Lantinga in Nieuw-Zeeland op z’n knieën

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Lantinga en Swijnenberg vanaf 4/9 in de 3FM-middag

  1. 3fmfan

    Lache, dit nieuws. Goed voor 3fm!

      /   Reply  / 
  2. 3fmfan

    Lache foto ook, trouwens.. :-)

      /   Reply  / 
  3. I Love Radio

    Ha ha! Gesjopt, zeker?

      /   Reply  / 
  4. David de Jong

    Het is algemeen bekend dat men bij Radio 3FM graag de blokken 16 tot 19 uur en 19 tot 22 uur wil invoeren. Maar ik heb nog nergens gelezen dat dit ook realiteit is geworden. Het BNN persbericht spreekt van 16 tot 18 uur.

    Kortom misschien voorbarig die tot 19 uur?

      /   Reply  / 
  5. Thomas

    @David, dat wist ik nog niet, eerlijk gezegd. Het zou wel logisch zijn, want 18-19 uur hoort óók nog bij de avondspits, vandaar dat de meeste stations inderdaad 7-10 en 16-19 uur aanhouden voor drivetime-programma’s. Misschien dat 3FM nog niet zover is, want met zoveel omroepen op één zender moet er natuurlijk eerst veel en lang over vergaderd worden ;-) .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>