Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels

Een van mijn persoonlijke radio-ontdekkingen van 2010 is Vroege Vogels. In september kwam ik ermee in aanraking en ik luister het sindsdien elke week. Het programma wordt uitgezonden op zondagmorgen van 8.00 tot 10.00 uur op Radio 1. Doorgaans red ik dat tijdstip niet, maar gelukkig is er een podcast. Een rustgevend programma, mooie reportages met veel geluid, leuke rubriekjes en toegankelijke klassieke muziek. En dan nu het nieuws: presentatrice Lisa Wade stopt.

De website van Vroege Vogels meldt: “Het besluit om te stoppen heeft Lisa in overleg met de omroep genomen. ‘Natuur en milieu liggen me zeer na aan het hart. Dat blijft zo. Helaas heb ik mijn eigen draai in het programma niet kunnen vinden’. Lisa Wade presenteerde Vroege Vogels sinds augustus 2010 samen met Menno Bentveld. De VARA gaat op zoek naar een nieuwe presentatrice die samen met Menno Bentveld het radio en tv-programma zal presenteren.”

Wade volgde Andrea van Pol op, zij vertrok in augustus 2010.

Lees ook:Jakhals Janine Abbring gaat Vroege Vogels presenteren
Lees ook:Live chat met Vroege Vogel Andrea van Pol
Lees ook:Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan
Lees ook:Vroege Vogels viert 35-jarig jubileum
Lees ook:Vier weken lang vossenjacht voor Vroege Vogels

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels

  1. ellen

    Een zeer zwak optreden van deze “dame”.
    Als zij zich van te voren beter had laten voorlichten dan hadden wij, de luisteraars, niet de afgelopen weken met haar opgescheept hoeven zitten.
    Graag een serieuze kandidaad kiezen nu “Vroege Vogels”!!

      /   Reply  / 
  2. Dutchess

    lisa’s uitspraak van de nederlandse taal is niet om aan te horen, Het is plat en doet mij denken aan de “fabrieksmeiden” van toen.
    Wat erg dat zo iemand een voorbeeld voor jeugd vooral moet zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>