Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan

Half augustus 2010 stopt Andrea van Pol na drie jaar met de presentatie van het Radio 1-programma ‘Vroege Vogels’. Dat heeft zij zondag in de uitzending bekendgemaakt. Andrea vindt dit het moment om een nieuwe weg in te slaan en stopt daarom met ingang van het nieuwe seizoen. Sinds 21 januari 2007 zijn Andrea van Pol en Menno Bentveld elke zondagochtend de vaste stemmen van ‘Vroege Vogels’ op Radio 1. Sinds september van dat jaar presenteren ze ook elke dinsdagavond de televisieversie.

“Vroege Vogels is prachtig om te doen, maar ik wil naast de natuur ook weer meer actief zijn op andere gebieden”, aldus Andrea van Pol.

VARA-programmadirecteur Frans Klein: “Wij vinden het erg jammer dat Andrea van Pol stopt met ‘Vroege Vogels’. Menno en Andrea vormen een uniek koppel, ze zijn goed in evenwicht. Het zal een hele klus worden om een goede vervanger voor haar te vinden.”

Lees ook:Live chat met Vroege Vogel Andrea van Pol
Lees ook:Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels
Lees ook:Jakhals Janine Abbring gaat Vroege Vogels presenteren
Lees ook:Vier weken lang vossenjacht voor Vroege Vogels
Lees ook:Vroege Vogels viert 35-jarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>