Live chat met Vroege Vogel Andrea van Pol

Begin 2007 werden ze gepresenteerd als het nieuwe presentatieduo van ‘Vroege Vogels’: Menno Bentveld en Andrea van Pol. Na ruim drie jaar komt er een einde aan die samenwerking, want Van Pol stopt met radio maken. Andrea vindt dit het moment om een nieuwe weg in te slaan en stopt daarom met ingang van het nieuwe seizoen. Sinds 21 januari 2007 zijn Andrea van Pol en Menno Bentveld elke zondagochtend de vaste stemmen van ‘Vroege Vogels’ op Radio 1. Luisteraars kunnen nu eenmalig met haar chatten.


‘Vroege Vogels’ is een waar begrip op de radio. Sinds september 2007 presenteren de radiostemmen Menno en Andrea ook elke dinsdagavond de televisieversie met dezelfde titel. Half augustus 2010 stopt Andrea van Pol met de presentatie van het VARA-programma ‘Vroege Vogels’.

Live chat

In de uitzending van 4 juli gebeurt daarom iets bijzonders. Vanaf half 10 ‘s morgens zullen Menno en Andrea live te zien zijn op de website. Na 10:00 uur gaan ze door met uitzenden waarin Andrea aan de tand gevoeld gaat worden.

Want waarom gaat ze eigenlijk weg bij Vroege Vogels? Vragen aan de vertrekkende vroege vogel kan door een mail te sturen naar: vroegevogels.online @ vara.nl. Andre zal de vragen zondag 4 juli live op internet beantwoorden.

ZIE OOK:
- Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan

Lees ook:Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan
Lees ook:Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels
Lees ook:Vroege Vogels viert 35-jarig jubileum
Lees ook:Jakhals Janine Abbring gaat Vroege Vogels presenteren
Lees ook:Vier weken lang vossenjacht voor Vroege Vogels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>