Vier weken lang vossenjacht voor Vroege Vogels

Vossenjacht van het Radio 1-programma Vroege VogelsHet programma 'Vroege Vogels' bestaat eind juni precies dertig jaar en dat willen de pro-grammamakers niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat het Radio 1-programma op zondag 29 juni 2008 een speciale verjaardagsuitzending heeft. In aanloop naar het jubileum organiseert 'Vroege Vogels' een vossenjacht. Vier weken lang kunnen luisteraars op zoek naar kokertjes die ergens in Nederland verstopt liggen.

Een vossenjacht op de kokertjes dus. De actie duurt vier weken en elke week ligt er één koker op een geheime plek in Nederland. Aan de hand van hints kunnen luisteraars er achter komen waar die kokers zich bevinden. Elke ochtend om tien uur komen er op de website nieuwe gegevens over de zoektocht beschikbaar.

In de paarse kokertjes die verstopt zijn zit een telefoonnummer. De eerste beller naar dat nummer wint een prijs; een digitale camera. De winnaars komen live in de uitzending van 'Vroege Vogels' en worden tevens uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje op 29 juni.

'Vroege Vogels' werd twintig jaar lang gepresenteerd door Ivo de Wijs. Op 10 juli 2005 stopte De Wijs met de presentatie van het programma en tegenwoordig is dat in handen van Andrea van Pol en Menno Bentveld. Bij de jubilieumuitzending van 29 juni zal Ivo de Wijs ook aanwezig zijn. Het programma is elke zondagochtend van 8 tot 10 uur te horen op Radio 1.

Meer berichten over Radio 1:
> Radioactive.blog.nl/radio-1

Lees ook:Vroege Vogels viert 35-jarig jubileum
Lees ook:Live chat met Vroege Vogel Andrea van Pol
Lees ook:Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan
Lees ook:Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels
Lees ook:Jakhals Janine Abbring gaat Vroege Vogels presenteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>