Radio 1 Verkiezingsbus peilt verkiezingskoorts Provinciale Staten

De Radio 1 Verkiezingsbus toert vanaf aanstaande woensdag door de provincies van Nederland. De publieke nieuwszender doet verslag van de stemming van Nederland voorafgaande aan de Provinciale Statenverkiezingen op 2 maart. Rechtstreeks vanuit de provincie vragen Radio 1 presentatoren Tessel Blok en Prem Radakishun politici en publiek hun mening over thema’s die op de politieke provinciale agenda staan. Elke ochtend van 10.30 tot 11.00 uur en elke middag van 16.00 tot 16.30 uur live vanuit de Radio 1 Stembus.

Programmering
Vanaf woensdag 23 februari tot en met 2 maart elke doordeweekse dag van 10.30 uur tot 11.00 uur en van 16.00 uur tot 16.30 uur hoort de luisteraar De Stemming van Nederland live vanuit de provincie.

De stemming van Nederland: Uitslagenavond
Radio 1 staat woensdagavond 2 maart van 20.30 tot 01.00 uur geheel in het teken van de uitkomsten van de Provinciale Statenverkiezingen. Tijdens het vierenhalf uur durende programma zijn de eerste reacties te horen van de partijleiders en volgen steeds actuele updates van de gemeenten waar op dat moment de uitslag bekend is. Tevens wordt regelmatig geschakeld met de verslaggevers die aanwezig zijn op de bijeenkomsten van de verschillende politieke partijen. Presentatoren op de basis in Hilversum zijn Bert van Slooten en Margriet Vroomans.

Op 3 maart van 9.30 tot 12.00 uur staat de programmering van Radio 1 in het teken van de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen.

De verkiezingsuitzendingen zijn een gezamenlijke productie van alle omroepen op Radio 1. Voor meer informatie over de route, de thema’s en het programma: www.radio1.nl.

Lees ook:Wat kiest Nederland? Radio 1 peilt de stemming
Lees ook:NOS Radio 1 Journaal Verkiezingsdebat in aanloop naar provinciale verkiezingen
Lees ook:Radio 1 verslaat het stemmen van Nederland
Lees ook:Een week lang Evergreens uit de jaren 60 op Radio 5
Lees ook:Verkiezingsuitslag 2010 live op Radio 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>