Verkiezingsuitslag 2010 live op Radio 1

Een groot deel van Nederland zit vanavond aan de buis gekluisterd om zien hoeveel zetels de politieke partijen nou werkelijk binnenhalen. Voor wie de uitslag niet via de televisie kan volgen, is er natuurlijk altijd nog de radio. Nieuwszender Radio 1 staat met ‘Stemming van Nederland’ al de hele dag in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen en dan kan de ontknoping iet ontbreken.

Wie worden de hoofdrolspelers in politiek Den Haag? Radio 1 houdt de tussenstanden bij en doet live verslag van de verkiezingsuitslag.

Van 20:00 tot 02:00 uur presenteren Lucella Carasso en Tijs van den Brink ‘De Uitslagenavond’ op de publieke nieuwszender.

Dus tot diep in de nacht, totdat 99% van de stemmen is geteld, is Radio 1 erbij.

Nabeschouwing

‘De Stemming van Nederland’ sluit af met een nabeschouwing van de Tweede Kamerverkiezingen op donderdag 10 juni van 09:00 tot 12:00 uur, rechtstreeks uit Den Haag.

Lees ook:Lijsttrekkersdebat 2006 vanmiddag op Radio 1
Lees ook:Radio 1 verslaat het stemmen van Nederland
Lees ook:Amerikaanse verkiezingen op Radio 1
Lees ook:Wat kiest Nederland? Radio 1 peilt de stemming
Lees ook:Radio 1 maakt 27 uur durende marathonuitzending rondom troonswisseling

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verkiezingsuitslag 2010 live op Radio 1

  1. Bent

    Ik vind het maar niks dat partijen waarvan ministers die zelf ontslag nemen om voor hun kinderen te gaan zorgen wel in de regeling vallen dat zij 6 jaar lang 150000 euro krijgen wachtgeld? op basis van kredietcrisis vindt ik dit niet kunnen dus afschaffen bedankt meneer bos 2.3 miljard aan icesave en 150000 euro per jaar voor u omdat u zelf ontslag neemt geen stijl

      /   Reply  / 
  2. rob jansen

    ik ben het volledig met deze reactie eens.
    Beschamend dat dit kan in een land als Nederland.-

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>