Zijn Coen, Gerard en Domien er al klaar voor?

Donderdag 18 december om 20:45 uur gaat de deur van het Glazen Huis in Haarlem op slot. Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren zitten dan tot kerstavond opgesloten zonder eten met het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van dit jaar.. In aanloop naar 3FM Serious Request 2014 is er vandaag ook weer van alles te melden. Even wat feitjes op een rij.

Hier vind je alle mogelijkheden om te kijken naar de dj’s in het Glazen Huis.

De NS zet extra treinen in richting Haarlem. De stad verwacht zo’n … bezoekers

Het doel van dit jaar: Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden, is vrij heftig om uit te leggen aan kinderen. Hier vind je tips om jouw kinderen toch duidelijk te maken waar geld voor wordt ingezameld.

Twee slaapgasten zijn bekend. Jacqueline Govaert, de zangeres van het themalied, en Johnny de Mol blijven een nachtje tukken bij de dj’s in het Glazen Huis.

En ook niet onbelangrijk, zijn Gerard, Coen en Domien al klaar voor een week lang niet te eten en geld inzamelen?

Vanaf vrijdag neemt Martijn Slot tijdens mijn vakantie de honneurs waar hier op Radioactive. Hij vindt het vast leuk om van jou te horen. Dus als jij je inzet voor Serious Request en het leuk vindt om hier iets over te vertellen, mail dan jouw verhaal en/of foto.

Lees ook:Aftellen naar de opsluiting van Coen, Gerard en Domien
Lees ook:Staat het Glazen Huis al?
Lees ook:Gerard, Coen en Domien in Glazen Huis 2014
Lees ook:Serious Request 2014 is begonnen
Lees ook:Serious Request begonnen aan laatste dag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>